Over mij silhouet

Wie ben ik?

In het kort over mij: ik heet Susanne, en inmiddels ben ik 9 jaar werkzaam in het vak fysiotherapie. Mijn jeugd draaide veel om sport en bewegen. Vanaf mijn 11e ben ik gaan voetballen. Ik speelde bij meisjesselecties van de KNVB, en bij een lokaal dames 1 elftal. In die tijd was vrouwenvoetbal nog niet zo populair als nu, en was er nog geen eredivisie voor vrouwen! Maar goed het was een mooie tijd, waarin ik relatief weinig blessures heb gehad.

Opleiding.

Na de middelbare school ben ik naar het CIOS gegaan, daar heb ik de richting bewegingsagogie gevolgd. Ik wist al snel dat ik verder wilde gaan studeren. En zo kwam de studierichting fysiotherapie op mijn pad: ik wilde mensen helpen (‘jaja lekker cliché’). Nadat ik mijn studie heb afgerond, heb ik als allround fysiotherapeut werkervaring opgedaan in ‘sportminded’ fysiotherapie praktijken. In 2013 ben ik begonnen met de Masteropleiding sportfysiotherapie.

Waarom Sport Fysio Advies?

Ik ben sportfysioadvies.nl gestart omdat ik van mening ben dat sporters te lang blijven doorlopen met blessures. Daarnaast richt ik mij op het voorkomen van klachten,  en geef ik tips en adviezen over sporthervatting en hoe je thuis zelf aan de slag kunt met (sport)blessures.

Sport Fysio Advies richt zich niet alleen op sporters, ook kun je op deze website terecht voor gewone klachten. Niet iedereen heeft namelijk een uitgebreide aanvullende verzekering (budget) voor fysiotherapie, maar met wat simpele behandeltechnieken, adviezen, tips en oefeningen kom je heel eind :).